Halkidiki - hotel Miraggio

  

Halkidiki - Hotel Miraggio

Još jedan hotel za preporuku, gotovo na kraju poluostrva Kasandra, usamljen i udobno smešten u malom zalivu.
Odličan izbor i za parove, pogotovo za ljubitelje luksuza, lepog i savremenog smeštaja, dobre usluge, kao i bogatih popratnih sadržaja.

  

Ono što se od sadržaja izdvaja svojim kvalitetom je spa centar na vrhu hotela, koji je zaista dobar i veliki, sa mnoštvom sauna, manjih i većih bazena (od kojih su neki sa termalnom vodom), hidromasaža i mirnih kutaka za odmor. Jedini nedostatak je doplata za korišćenje spa centra za goste hotela, što je dosta redak slučaj u hotelima ove kategorije. 
Sa spa centra se pruža pogled na hotelske otvorene bazene (od kojih je jedan samo za odrasle) i na plažu. 

  

Plaža je možda i jedina slaba tačka ovog hotela, jer ni ulazak u more, ni boja mora ne mogu da se porede sa najlepšim plažama Halkidikija. More je čisto, oprema na plaži dobra, ali je mnogo veći užitak boravak kraj bazena, koji vizuelno pruža mnogo više. 

  

Hotel ima više dobrih restorana, osim pansionskog, pa se bolje isplati uzeti samo noćenje sa doručkom i večerati ribu uz more u ribljem restoranu ili uživati u dobroj italijanskoj kuhinji u restoranu u sklopu hotela. 
U samom hotelu ima i nekoliko veoma kvalitetnih prodavnica, pa obzirom da je najbliže mesto udaljeno oko 9 kilometara, mogu biti od koristi ako zatreba dobra kozmetika, časopis, poklon, sitnice.

  

Ukratko, Miraggio svojim izgledom, unutrašnjim i spoljašnjim uređenjem, ponudom i  uslugom može da pruži kvalitetan i dobar odmor. 
Preporuka je svakako da dodjete kolima ili da ih iznajmite tamo, jer u blizini hotela nema gotovo ničeg interesantnog. KONTAKTIRAJTE NAS!
Za više informacija pošaljite e-mail na: info@travelnavigator.rs