Rajsko ostrvo na Maldivima

  

Paradise Island Resort se nalazi severno od glavnog grada Malea i do ovog ostrvca se stiže brzim brodom za oko 20-tak minuta sa aerodroma. 
Za transfer na udaljenija ostrva je bolje i udobnije uzeti hidroavione, koje takode možete bukirati unapred.    
Ovo Maldivsko ostrvo koje, kao i većinu ostalih, obidete u kratkoj šetnji za nekoliko minuta, nudi apsolutni odmor od svega.  
Nakon kratkog transfera kroz ne baš ugodne talase Indijskog okeana stižete u pristanište ovog rajskog ostrva. Prvo što ugledate je divna tirkizno bela laguna omedena koralnim grebenom koji ovo malo ostrvo štiti od talasa velikog okeana, ali i od ulaska baš velikih riba u lagunu.

  

Smeštaj možete rezervisati, kao i na ostalim ostrvima, na vodi ili u kucicama na plaži.  Centralni objekat u kojem je smešten restoran nalazi se u središtu ostrva, gde ima i teniski teren, spa centar i prostor za masaže. Tu je takode i bazen sa morskom vodom, za one koji vole apsolutnu sigurnost.   
Kupanje i ronjenje u laguni je divno iskustvo, ali ronjenje na koralnom grebenu na rubu okeana, gde se mogu videti brojne vrste riba, od onih baš velikih ajkula do bezbroj malih šarenih vrsta je samo za one hrabrije. 

  

Čuvari na plaži ce vam reci da se ne treba plašiti malih ajkula kojih je puna laguna, kao ni raža koje se ujutro rano podižu iz peska i kreću ka otvorenom moru, ali će vas upozoriti na ribu „jež“ u pesku, kao i da se ne pliva u prostoru izmedu dva ostrva, jer su prejake morske struje. Ukoliko plivate u laguni, svakako će vas pratiti male ajkule koje ne napadaju čoveka (i koje su u lagunu pobegle od onih velikih riba), a podvodni svet je divan, šarenilo boja i vrsta korala i riba će vas oduševiti. 
Potpuno opuštanje na ostrvu uključuje neku dobru knjigu, masaže, izvrsnu hranu uz dosta svežeg voća i začina, muzički program uveče ili uživanje u zalasku sunca, u odsjajima i huku sa okeana.     
       

  


       

  KONTAKTIRAJTE NAS!
Za više informacija pošaljite e-mail na: info@travelnavigator.rs